fbpx
Avantajele de a amenaja spatiul tau cu ajutorul ferestrelor din sticla

Avantajele de a amenaja spatiul tau cu ajutorul ferestrelor din sticla

Indiferent de spatiul pe care il detii, este important sa ai cele mai bune solutii de inchidere pentru a avea un confort pe care ti-l doresti. Daca ai o terasa, un balcon sau un spatiu comercial, ai nevoie de inchideri corect realizate, care sa te ajute sa ai temperatura dorita si care sa te protejeze impotriva ploilor sau vantului. Tentrom Group iti ofera multiple forme de a face acest lucru, cu ajutorul feresterelor din sticla sau a altor metode moderne si performante. Iata care sunt principalele avantajele de a alege ferestrele din sticla pentru amenajarile tale:

  1. Ferestrele din sticla asigura un aspect elegant spatiului in care sunt montate

Aspectul fizic este unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ai daca alegi sa utilizezi ferestre din sticla pentru spatiile tale. Ele asigura un efect de vizibilitate totala si de eleganta. Locul pe care il detii o sa fie rafinat si frumos, daca metoda ta de inchidere este cea potrivita. Poti inchide spatii comerciale sau terasa casei tale cu ferestre din sticla de calitate superioara de la Tentrom Group. Specialistii sunt gata sa te ajute sa iei deciziile corecte pentru tine si nevoile pe care le ai.

  1. Ferestrele din sticla sunt perfecte pentru locurile unde nu vrei sa ai rame voluminoase

Daca ai un spatiu care nu vrei sa fie blocat de rame voluminoase si inestetice, ai nevoie de ferestre din sticla care sa te ajute sa ai efectul frumos pe care ti-l doresti. Acestea nu au deloc rame intermediare si dau impresia de continuitate. O sa te bucuri de un decor perfect pentru gradina ta sau pentru terasa pe care o amenajezi. Daca folosesti ferestrele din sticla la un balcon, dai senzatia de marire a spatiului existent si poti folosi privelistea drept parte bucuria zilnica. O sa poti vedea din apartamentul tau imaginea completa, ca si cum ai avea un balcon deschis.

  1. Ferestrele din sticla pot sa fie montate si in balcoane

Adeseori balcoanele sunt neglijate din punct de vedere estetic. Cu ajutorul unor inchideri cu ferestre din sticla, poti beneficia de un balcon frumos si elegant. Poti sa il decorezi simplu si sa te bucuri de efectul placut al sticlei care nu are rama groasa.

  1. Ferestrele din sticla te protejeaza de vant sau ploaie intr-un mod optim

Unul dintre principalele avantaje pe care le ai daca detii un spatiu inchis cu ferestre din sticla, este acela al protectiei. Ferestrele te vor ajuta sa ai un loc complet protejat de ploaie sau alte intemperii. O sa poti admira privelistea chiar daca este vant sau daca ninge. O sa ai un spatiu intim si frumos, pe care il poti folosi intreg anul, indiferent de vreme. Ferestrele de sticla sunt recomandate pentru terasele din spatiile comerciale pentru ca intretin foarte bine afacerea. Ele permit desfasurarea activitatii pe parcursul intregului an, indiferent de anotimp sau vreme.

  1. Ferestrele de sticla te ajuta sa ai o continuitate vizuala cu exteriorul, fara intreruperi legate de sisteme complicate estetic neplacute

Atunci cand vrei sa dai senzatia de continuitate, de aducere a naturii in casa ta, ai nevoie cu siguranta de un sistem de ferestre din sticla pentru inchiderile din casa ta sau din cadrul unei afaceri. Este bine sa folosesti asemenea ferestre cand vrei sa te bucuri de o gradina plina de flori, pomi sau arbusti, atunci cand ai decor deosebit pentru curtea ta sau atunci cand vrei sa mentii interesul clientilor tai. Imaginea frumoasa construita este datorata integrarii naturii sau spatiului exterior in cel interior. Sticla este complet transparenta si pare ca nu ai nici un fel de blocaj vizual.

  1. Ferestrele de sticla folosesc adeseori sisteme care au partea mai grea in zona de jos si nu suprasolicita in nici un fel zona de tavan

Un alt avantaj major al ferestrelor din sticla este faptul ca sistemul de prindere este unul foarte simplu. El se bazeaza pe partea de jos a prinderii si astfel nu solicita in nici un fel tavanul. Nu ai nevoie de sustinere suplimentara si de sisteme greu de implementat. Tot ce iti trebuie este un mecanism care functioneaza impecabil si poti sa te bucuri de ferestre din sticla, complet transparente, si care iti permit sa admiri privelistea de oricate ori doresti.

  1. Ferestrele din sticla te ajuta sa incalzesti interiorul asa cum doresti

Un alt avantaj al ferestrelor din sticla este faptul ca poti mentine temperatura pe care o doresti sau poti sa incalzesti interiorul conform nevoilor din acel moment. Poti sa ai sistemele clasice de incalzire. Sticla o sa pastreze foarte bine temperatura setata si o sa poti avea o terasa incalzita sau un balcon care sa fie la temperatura optima. Incalzirea este foarte importanta atat in perioada iernii, cat si in zilele ploioase de toamna sau in perioadele in care este mai frig decat media, iar nevoia de a avea o protectie, creste.

  1. Ferestrele din sticla au vizibilitate foarte buna

Atunci cand alegi o inchidere cu ferestre din sticla, te poti bucura de o vizibilitate perfecta. Poti sa le ingrijesti foarte simplu si iti dau senzatia ca esti in exterior. Transparenta da senzatia de marire a spatiuluiu si te ajuta sa te joci cu diversele concepte de decor. Poti sa inchizi o terasa care are trecere spre piscina, poti sa ai o inchidere cu acest sistem catre o padure sau o zona inverzita. O sa ai multiple beneficii daca alegi specialistii de la Tentrom Group pentru realizarea proiectelor tale. O sa ai parte de o echipa de profesionisti gata sa te ajute. Poti avea o adevarata bucurie de a avea amenajarea la care visezi, la preturi corecte si cu sisteme de cea mai buna calitate. Ferestrele din sticla sunt perfecte pentru spatii comerciale si pentru casa ta. O sa poti sa faci trecerea dintre interior si exterior foarte lin, iar lipsa ramelor voluminoase te va ajuta sa mentii imaginea pe care ti-o doresti. Totul este elegant si frumos. Estetica acestor sisteme le recomanda oricand.

 

Lasă un răspuns

Close Menu
×
×

Cart